joi, 5 august 2010

Ai cantat - te-am spart! sau apusul lui "Cand vreau sa fluier, fluier"

Da, stiti, sunt dusmanos. Da, stiu, o sa spuneti ca sunt radical, extremist, ca sunt nepoliticos si chiar blasfem, ca nu am vreo urma de respect pentru religia altor oameni. Da, stiu cam toate discursurile astea... si ma cac pe ele. Apoi da' "rupe-si-ar Mnezo' pula-n voi" (copyright Mesteru' Ciurar) cu islamul vostru si cu tot, asta e mesajul meu!

Dracii mei provin de la ultima declaratie a dementului de ayatollah sau calif sau ce cristos o mai fi Ali Khamenei al Iranului, care declaratie - puneti casca in cap si tineti-va bine ca mergem tare - zice cam asa: muzica "nu este compatibila" cu valorile Republicii Islamice si ca nu mai trebuie practicata sau predata in tara. Bai, deci stati asa, ca sa ne intelegem: nu e vorba de Dimmu Borgir sau Behemoth, nu e vorba de Sabrina cu sanii in vant, nu-i vorba de Madonna cand era bunaciune si se imbraca in latex, nici de MC Hammer sau alti satanisti precum Louis Armstrong ori mai stiu eu care! MUZICA, bre! Aia... care canta si gadila urechea in mod placut! Mosul cela zarghit vrea sa ii gadile acum in moduri foarte neplacute pe cei care mai bat si ei o toba, mai zdrangane la cetera, care eventual mai baga o gama pe tuba, un arpegiu la vuvuzela sau dracu sa-i pieptene! Gata: ai cantat - ti-am demolat rozeta, ca il superi pe Khamenei si pe Allah.

Acum, stiti ce ma fute cel mai tare in toata povestea asta? Faptul ca in loc sa il pise cu bolta pe prost, se vor gasi o ceata de smintiti care sa urle pana le pusca amigdalele si ochii din cap ca ce idee divina a avut boul ala si cum vorbeste intelepciunea lui Allah prin el. Si nah, in mod cert o sa o pateasca niste cetateni din Iran, asta e clar.

Noh, de-acum, beti un pahar cu apa, trageti-va sufletul si dati-i inainte ca-s extremist si radical si fundamentalist. Numai aveti grija, sa nu cumva sa faceti asta in versuri, ca nu se stie niciodata.

Link: Aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu