vineri, 6 august 2010

Ma scuzati, sunt doar o pizda proasta care s-a trezit cu un volan in mana!

Ne varsam nervii in trafic sau la o bere cu baietii/fetele - da, Romania are drumuri de cacat. Exceptiile, prea putine, nu fac altceva decat sa rascoleasca cacatul si sa ne amarasca mai tare. Injuram scolile de soferi si instructorii care-si bat jos de notiunea de educatie rutiera, ii blestemam pe politaii care ar trebui sa salte permise cu roaba, ne bagam pula in gura colegilor idioti de trafic care conduc cu maxima nesimtire de parca ar fi doar ei pe planeta. Si, nah, ce sa zic, avem dreptate. Crucim si bisericim statul si pe cretinii fara viziune care inultimii 20 de anu nu au facut drumuri si le dorim incontinenta fecala caci din cauza drumurilor se produc atatea accidente. Si nah, ce sa zic, avem dreptate.

Peste toate astea insa, cu cateva minute in urma, mi-a fost dat sa citesc despre un accident rutier pe care nici in filme cu cretini congenitali nu te astepti sa-l vezi: o pizda proasta, ca altfel nu-i pot spune, conducea un Matiz. Putea sa fie la fel de proasta si sa conduca un Lambo, evident, veti zice, si ati avea dreptate. Ce m-a socat a fost faptul ca pizda proasta nu a dat prioritate unui TAB! In caz ca n-ati facut armata si nici nu stiti nimic despre lumea militara, dati clic pe link si beliti ochii. Ati dat clic, da? Booon! Acum tragetia er in piept, beti un pahar cu apa si incercati sa inchideti gura ramasa cascata.

Chiar fara academie militara banuiesc ca realizati componenta unui TAB: foarte-foarte mult fier! Tabla, blindaj, roti pline, totul pus la un loc in asa fel maiastru ca sa treaca prin peretii casei, prin grajd, cotet de pasari, sa haiasca tractorul din drum, sa se suie peste Logan si sa mearga mai departe. Adica sa fie foarte greu de distrus sau oprit!

Sincer nu stiu ce era in mintea muistei cand s-a gandit ca din moment ce intra pe bulevard dintr-o straduta laterala NU prea trebuie sa se asigure... ce pizda ei, ca doar n-o sa dea peste ea un tanc! Si mai sincer, imi pare rau ca nu o facut-o pasta pe proasta; poate ca din puhoiul de oameni care ar fi vazut accidentul pe viu si/sau povestea lui la stiri, pentru o parte din ei ar fi rasarit soarele intelectului si i-as fi pus sa se intrebe: oare chiar nu e mai bine sa conduci atent, sa te asiguri, ca vorba aia, se intalneste munte cu munte daramite Matiz cu TAB!

Partea trista e ca pizda nu va invata aproape nimic din asta, pentru ca inafara de ceva suspendare de permis si o amenda ca o bashina astmatica, nu va pati nimic. Ii va trece sperietura si peste cateva luni va face la fel; pentru ca asta nu a fost accident*, nu s-a intamplat nimic de neprevazut acolo. Accident este poate pentru sofeul de TAB care avea toate motivele sa NU se astepte sa se tranteaza pizda cu Matizul in el. In cel mai rau caz s-ar fi putu astepta la niste tigani cu un bomfaier sa incerce sa-i ia o usa... dar asa...

Ma gandesc cu ingandurare ca daca o proasta ca asta nu vede un TAB, alt muist nu vede SMURD-ul cu girofaruri si sirene pornite, cum pula mea o sa ma vada pe mine venind cu masina sau - mai grav - pe motor? Noh, ma intorc la ale mele, nu inainte de a-ti dori constipatie maxima, vaco!

No Accident - Campanie mega-turbo-super-adevarata facuta de australienii de la TAC (Transportation Accidents Comission). Si-au redus mortii din accidente auto la jumatate de cand functioneaza si se dau pe toate posturile clipurile lor. Voi reveni periodic cu cate un clip.

Stirea initia AICI.

3 comentarii:

  1. Excelent! Ai dreptate dar asta se intampla mai ales pentru ca la noi nu se respecta regulile de circulatie (prioritate, viteza limita etc). Din pacate in urma inconstientei, sictirului si delasarii raman victime.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Seara!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
    Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

    www.radiowhisper.com
    Multumesc,
    Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere