marți, 24 martie 2009

Pentru Victor Ponta, infractiunile se intampla doar noaptea (posibila poveste cu homosexuali beti)

Motiv vechi pentru o dusmanie noua... nu e un secret pentru nimeni ca cea mai mare parte a celor care cu atat pompa se autodenumesc (sau sunt numiti asa de cei care ii pupa in cur) oameni politici, altminter cunoscuti drept deputati, parlamentari, comisii si alte cacaturi asemenea, sunt niste labari. Cunoscuti in popor drepti "hotii aia", "banditii de la guvern", "labarii aia din Parlament" si lista poate continua pana cade curentul, acesti darji romani par a nu rata nici o ocazie pentru a demonstra cat de incompetenti sunt si cat de inguste le sunt mintile.

Ultima tampenie e definirea legitimei aparari. Legitima aparare, fundament solid pe care s-au construit bazele civilizatiei occidentale, este privita la noi cu un fel de "pizdamasii, trebe si asta?". Daca in SUA si in alte aprti intri peste vreun jupan in casa fara voia lui si pari ciudat, o poti incasa destul de tare; si prin asta inteleg ca-ti canta popa la cap. Poti sa fii si Sf. Ilie, ca daca te prinde gospodarul american la el in straturi, te sparge la nara, cu ranga/harletul/lopata/biciul/coasa/masina de scris/pusca intr-o mana si legea in cealalta.

Intrebari de genul "bai, tu cine pizdamatii esti si ce pizdamatii cauti la mine in curte" se pun indeobste dupa ce creierii au fost mutati mai mult sau mai putin din locul lor natural iar pulsul tinde catre zero.

Ei, labarii de care va vorbeam mai sus si-au zis: bai, plua mea, intraram in UE, ne fut astia, hai sa mai punem ceva prin legile alea, ca iar ne-o luam in freza... ok, legitima aparare, uite asta e o idee buna. Drept urmare...

Se prezuma ca esti in legitima aparare atunci cind respingi, in timpul noptii, patrunderea fara drept a unei persoane in locuinta, curte sau dependinte", a explicat Ponta, aratand ca actualul Cod Penal "nu era foarte clar" in privinta prevederii privind legitima aparare. (hotnews.ro)

Mai Victoras mama, cat de prosti puteti fi, mai, acolo? Acum... ori ati facut prost o gluma proasta, ori chiar sunteti de plans... zau! Ce treaba are bai noaptea cu legitima aparare, "mai draga"? Atat va duce pe voi mintea, sa va ganditi ca noaptea e buga-buga, in rest ziua, e un colt de rai pretutindeni? Pai daca pe tine te-or ataca o ceata de pidosnici (sa nu aud plansete ca nu zic de ca va suflu-n lumanari) beti manga, si te vad asa un flacaias gigea, numai bun de iubit in poponet, tu ce-o sa faci mai nene?

O sa astepti seara ca sa te poti apara cu vreun par din gard, pistol, tun, archebuza, stun-gun, scuipat? Nu judeci ca daca ii dai unuia un sut la gogonele, o sa te dea in jduecata pentru ca l-ai atacat? Cum adica l-ai atacat? Pai e simplu, nu era noaptea, nu aveai voie sa te aperi, Victoras. Fuga-fuguta sau popoul la raport; fara pumni, tipete (ii sperii si ii poti traumatiza pe atacatori)!

Mai oameni buni, puneti mana pe o carte serioasa de drept penal si refaceti definitia asta, pentru ca zau de nu m-as face sodomit (ce hilar suna!) pentru o dupa-amiaza sa te caznesc oleaca alergand dupa tine si racnind... :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu