miercuri, 25 martie 2009

Unde traim?

In mod cert nu sunt singurul care si-a tot pus intrebarea asta in ultimii 20 de ani. O noua ocazie pentru a scoate din naftalina ganditii semnul ponosit de intrebare mi s-a ivit astazi dimineata, citind pe hotnews despre cum conducatorii Romaniei NU vor imprumuta 13 miliarde si 12.95. Pentru ca 13 poarta ghinion.


Mai, cum grijania ma-sii sa judeci asa ceva? Inteleg, esti baba Frusina, infundata in glodurile unui sat uitat de lume, petru care pana si popa are o aura complet bizara; in cazul asta, da, inteleg sa faci cruce (nu fermoar, despre fermoar discutam mai indata) cand auzi de cifra iadului, 13. Acest numar aprea fi mesagerul unui intreg univers demonic, nucleu instabil al ghinonului si izvor a toate nenorocirile ce s-ar putea abate peste un popor in cel mai crancen scenariu.

13 e atat de satanic si de aducator de nenorocire la scara planetara incat inclin sa cred ca 13 l-a nascut pe Tovarasul Iliescu; sa fim seriosi, cutremurul din '77 a fost un fel de bezele cu nuca pe langa ce a insemnat tov Iliexu pentru Romania.

Mai intai am ras de Corel, caci se pare ca si ei sunt la fel de ping-pong la cap cu 13-le. In orice univers rational, dupa Corel 12 ar fi urmat Corel 13. DAAAAR, e 13, remeber? Deci l-au facut X3; adica un nici-cal-nici-magar. Iar ca ridicolul sa nu fie atat de mare, in loc sa revina cu un Corel 14, au continuat cu X4. Ramane sa vedem cum o sa arate Corel 20...

Ajugand inapoi de unde plecasem si incercand sincer sa uitam de tovarasul Iliexu, inchei postarea acestei pauze gandindu-ma sa caut ce grozavii sunt in Biblie la pagina 666....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu