miercuri, 22 iulie 2009

Samburi de cirese si ciocane-n cur. Se poate.

Traim in Evul Mediu. Inca. Lasam la o parte diferentele dintre noi si tari precum Belgia sau Olanda sau Germania. Sau Franta. La noi, aici, in tara noastra plina de patrioti care scriu "inc-a" si "vre-un", exista oameni pentru care termenul "laxativ" suna precum o piatra-n glod. Adica sec, fara sa produca vreo reprezentare pe cortex. Cei mai multi oameni insa stiu ca laxativele se iau atunci cand nu te caci. Adica atunci cand esti constipat. Ai mancat afine ca un cretin - buba, nu te mai caci. Ba mai mult, nici nu tre' sa fii idiot ca sa devii constipat: pur si simplu se intampla. Atunci cand survine constiparea, te duci frumusel la farmacie, felcer, spiter, vraci, doftoroaie, vindecator, etc, si-i ceri ceva cu efect laxativ. SAAAAU, poti sa-ti lasi mintea scoasa din viteza si sa gasesti un leac de (proasta) inspiratie proprie.

Acum, daca va spun ca un domn constipat si-a bagat doua ciocane in cur o sa ma credeti? Probabil ca cei mai multi nu vor crede asemenea grozavie (cu cateva exceptii, in principal amici de-ai mei cu care am vazut multe nebunii pana acum). Oare cum e sa ai 40 de ani trecuti si sa iti bagi in cur urmatoarele:

-1 ciocan mediu
-1 ciocan mediu spre mare cu o bucata de coada
-1 maner de halba de bere.

Vreti sau nu sa credeti, toate astea au fost scoase din curul unui repectabil domn; domn a carui poveste frizeaza Spitalul 9. A mancat cirese cu tot cu samburi si l-au constipat. Primul ciocan si l-a bagat in cur IN INCERCAREA DE A SPARGE SAMBURII! Repet: si-a bagat un ciocan in cur ca sa sparga samburii de la ciresele pe care le mancase. Suparat un pic, dar nici decum deconcertat de esecul initial, domnul nostru a persevarat, iar mintea lui (putina, de altfel) l-a sfatuit ca trebuie sa-si mai bage unul, ca sa aiba probabil intre ce sa zdrobeasca samburii.

Nu stiu daca dupa ce si-a bagat cele doua ciocane in dos, omul nostru a inceput sa danseze saus a sara prin casa; cert e ca dobitocul a ajuns la spital. Unde medicii, mai cu rasete, mai cu chicoteli, iau scos cu greu ciocanele din cur, iar ca bonus, au retras din ocnita intuenricului si un maner de halba de bere despre care domnul nostru nu zisese nimic.

Va las pe voi sa trageti concluziile. Stirea, evident, via ProTV.

3 comentarii:

  1. asta e stirea anului :)

    doar daca nu se mai trezeste vreo unul sa inghita cuie ca sa isi fixeze stomacul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Baiatul asta e cretin, recte facut cu dosul p****, sincer. Bine ca nu si-a introdus in ano-rectal o marmota de piatra si un excavator. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. dom'le...oameni strangatori astia..ce aveti cu omu :)))..la zile negre.ciocanele alea...cine stie :-"

    RăspundețiȘtergere